Coaching


Thee ceremonie Mental coaching wordt steeds vaker gebruikt als een middel tot zelfontplooiing. Inzicht in het eigen functioneren is daarbij van groot belang. Inzicht kan worden verkregen door dieper in te gaan op concrete vraagstukken, zowel op het persoonlijke vlak als in het zakelijk functioneren.

De basis vormen 1-op-1 gesprekken. De coaching is gebaseerd op inzichten uit het zenboeddhisme en mindfulness. Daarnaast wordt er, indien nodig, ook gebruik gemaakt van technieken als intuïtief coachen en provocatief coachen. Het doel is behalve inzicht, het aanreiken van hulpmiddelen waarmee de cliënt in zijn eigen leven aan de slag kan.

De meeste consulten bestaan uit series van vijf gesprekken, die afhankelijk van de behoefte worden verlengd. Een coaching sessie duurt circa een uur met een maximum van anderhalf uur.

Tarief
Wij werken met een Sociaal Tarievenstelsel. Dat betekent dat je betaalt op basis van je inkomen. Verdien je minder, betaal je minder. Verdien je meer, betaal je meer. Het minimumtarief is 50 euro per uur.